måndag 20 juli 2009

Veterinärbesök




Idag måste vi åka till veterinären med lilla Jessie, jag upptäckte igår kväll att hon har ett sår på bakbenet. För att hon inte ska slicka på det öppna såret lade vi på ett provisoriskt bandage. Det är inte helt lätt att få tag på en veterinär så här i semestertider. Vår ordinarie har semester och kommer inte tillbaka förrän 24/8. Andra veterinärpraktiker har också semester, men till slut fick jag tag på Valla Djurklinik och de hade en tid kvar idag: kl 13.30.
Vi skulle ha åkt ner till Lund för vidare semester men vi får se vad veterinären säger. Det kanske inte är så farligt eftersom hon verkar pigg och lugn. Jag tror att hon tyckte att det var skönt med bandaget trots allt, först var hon inte glad på oss, men sedan lugnade hon ner sig.

7 kommentarer:

  1. Hoppas vetrinärbesöket gick bra så ni kom iväg på er resa!
    Håller förresten fullständigt med dej i det tidigare inläget....varför i hela världen äter man onyttigt på semestern?? Fy skäms på oss, nu tar vi nya tag, eller hur!?!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas katten repar sig snart!

    SvaraRadera
  3. Veterinärbesöket gick bra, katten har fått en tratt nu som ska sitta 10 dagar, men vi måste vara hemma hos katten 2 dygn så att vi ser att hon klarar sig, så att hon inte fastnar någonstans och att vi ser att hon kan äta och dricka. Det verkar gå bra, så vi kan nog troligtvis åka iväg imorgon, onsdag, men resan blir förkortad och vi kommer inte till Italien, bara Österrike, men that's life. Huvudsaken att Jessie blir bra.
    Kram på er

    SvaraRadera
  4. Lund på hemvägen kanske? KRam Stina

    SvaraRadera
  5. Vi åker förbi Lund imorgon och stannar över där, sedan beror det på om Roger o Haje är hemma nästa vecka, då blir det Lund på hemvägen också. Kram

    SvaraRadera
  6. Lill kissemissen! Skönt att det verkar gå bra! Ha nu en härlig resa! Tur att Italien ligger kvar till en annan gång!

    Stor kram!

    SvaraRadera
  7. Hej!

    Hoppas katten mår bättre. Det är verkligen inte kul när de har ont. Man lider så med dem.

    Den riktige "Amospersson" skickar många krya-på-dig hälsningar.

    Vad gäller vår nyinflyttade hyresgäst ekorren har vi inte sett den sen den flyttade in. Risken att den blev kattmat är överhängande.

    Hoppas ni får en riktigt bra semester till slut.

    Kram Katarina "amospersson"

    SvaraRadera