fredag 25 juni 2010

25 juni 2009


....var en dag man kommer att minnas länge, då vi nåddes av den stora nyheten att the King of Pop Michael Jackson hade lämnat jordelivet alldeles för tidigt. En stor artist som många saknar!! Och framför allt hans barn, det är så tragiskt tycker jag. Jag brukar skämta och säga att först dog the King of Pop den sommaren och sedan the Queen of Cats, för Jessie var verkligen en drottning - hon uppförde sig så stundom i alla fall precis som katter bör göra...Nej, nu blev det ett sidospår.

All denna musik som MJ har skapat och så synd att han inte hann genomföra sin turné , även om han var under stor press , att genomföra 50 konserter måste vara väldigt jobbigt och speciellt som han inte mådde bra.
May you rest in peace and I hope that we can "Heal the world" as you wanted.

1 kommentar:

  1. Hej igen!
    Tänka att det redan gått ett år. Jag kommer ihåg det så väl. De sa det på radion och det kändes helt overkligt. Då och idag går självklart tankarna till de tre fina barnen. Måtte det gå bra för dem i livet.
    Det känns också konstigt att "Queen of cats" har varit i katthimlen så länge. Vilken tur att hon är i gott sällskap där. Vi skickar många kramar från oss och från Amospersson till dig. Hans kramar är extra gosiga idag, Katarina

    SvaraRadera