söndag 4 december 2011

December

Äntligen december och snart är slutet på året här! Jag längtar redan till våren och sommaren och jag längtar inte efter snö och kyla, men jag känner nog så extra mycket i år p g a astman för att det blir jobbigt när det är kallt. Sedan är det ju fint om det blir lite snö till jul och i år blir det en bättre jul än förra året. Idag har jag bott i min lägenhet 1 år. Saker har hänt, men jag är en stark människa har det visat sig!

Snart är julen här och de flesta julklapparna är klara (i huvudet i alla fall), började inköpen med att köpa en till mig själv, inslagen givetvis och den får inte öppnas förrän tomten kommer på julafton. :-)

En rolig sak är att jag klarade första tentan i uttal och jag fick VG! :-) Check!
Den andra tentan är på lördag, i italiensk grammatik. Den tredje och sista tentan är en vecka senare 17/12, Text A. Sedan kan jag koppla av till vårterminen , om jag inte behöver göra en omtenta i januari - men det ska jag inte behöva göra :-) Jag tror på mig själv, men man kan ju missa bussen till Göteborg :-)

Nu funderar jag på en ny TV, en modern, har en tjock-TV, men det är en djungel, för en som inte är så insatt i det. Men jag vet att jag vill ha en Smart-TV, med Internet och hela tjonkarongen. Det jag inte förstår (det låter kanske lite korkat, men jag vet inte, är bättre på italienska verb) är om jag kan ha min Teliabox, som vi måste ha här där vi bor eftersom vi har Telia. En del TV-apparater har inbyggda digitalboxar som är förberedda för Boxer och Comhem, men jag tror inte det har någon betydelse, men vill ju vara säker innan jag köper en dyr TV så jag inte står här med skägget i brevlådan. Någon som vet? Annars får jag fråga i affären och göra mig dum....:-) Fast de får tycka och tänka som de vill.....

Det blir ingen julledighet, har inga semesterdagar kvar, får börja planera inför våren/sommaren i stället.

Ha en bra vecka! Kram

3 kommentarer:

  1. Fråga Bosse. Han vet.
    Allt bra med oss.
    Lycka till med proven.
    Skönt att det blir bättre.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är som klarar att både jobba och plugga! Hoppas att du blivit bättre med astman.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Tack Maribella!

    Peter: Har redan frågat Bosse o många andra på jobbet, men får inget säkert svar. Tack, det går nog bra på proven, det känns ganska bra nu. Ja skönt att det känns lite bättre m astman men i morse var det jobbigt med den kyliga luften och gå i trapporna, då åkte Bricanylen fram, tur att den finns.
    Kram

    SvaraRadera