söndag 7 juni 2009

Kycklingsallad var gott

Idag har jag ätit gott till kvällsmat. Det blev en kycklingsallad. Jag stekte kycklingfilé i små bitar som jag lade i en salladsskål, ner med rädisor (istället för avokado, som var alldeles för hård i affären) och tomater i små bitar, olja och rödvinsvinäger och salt o peppar. Rör om. Serveras med en dressing gjord av kesella (1 dl) och créme fraiche (lite mer än 1 dl) och lite lime och salt o peppar. Gott och snabbt!

3 kommentarer:

  1. Åhh GUUUD så gott det lät!

    Sugen...

    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Tack för tipset. Det här ska jag prova.

    Jag har ätit italiensk buffé i kväll och jag åt så mycket att jag håller på att storkna. Men så mycket gott!

    God natt,

    Katarina

    SvaraRadera
  3. Typiskt att det skall vara så svårt att bara köpa en avokado och använda samma dag.

    SvaraRadera