söndag 28 juni 2009

We are the world - we are the children




Har precis tittat på VH-1 och där har de haft Michael Jackson weekend och man inser mer och mer hur stor Michael Jackson verkligen var och hur många bra låtar han har gjort. Han var ju så bra och lämnade oss alldeles för tidigt! Jag kan fortfarande inte fatta att han är borta! Han var verkligen the King of Pop. You will be missed and we will never forget you!! Tankarna går till din familj!
Må du vila i frid och så synd att världen inte fick fortsätta njuta av din musik och dina konserter!

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Förhoppningsvis har han det bra där han är nu. Kolla länkarna till youtube i min blogg. Ren nostalgi.
    Trevlig söndag,
    Katarina

    SvaraRadera
  2. Fast jag tycker att det är svårt att bortse från de pedofilanklagelser han dock stod åtalad för... Han var en talangfull musiker men en "liten" människa.

    SvaraRadera
  3. Jo, jag förstår vad du menar, men han var en väldigt talangfull artist och gjorde oss glada med sin musik! Han var bra på det han gjorde, ett underbarn helt enkelt! Han verkade vara en besynnerlig människa (han fick ingen barndom och därför blev han aldrig vuxen)men tycker ändå att det blev ett tragiskt slut, speciellt för hans barn. Många kommer att förknippa honom med anklagelserna för alltid, men vi får hoppas för allas skull att han inte var skyldig.

    SvaraRadera