fredag 20 november 2009

Roligt besök


Om 3 veckor ska vi i MF-klubben ha en lokal klubbträff i Norrköping, hemma hos en kille, där vi ska ha norskt tema: Vi ska titta på Norges alla bidrag genom åren och sedan röstar vi givetvis. Det här sammanställs sedan så att vi får en slutlig vinnare för alla lokala klubbar i Sverige. I Norrköping ska vi äta lite Norge-inspirerat också, så det blir lax i ugn. Sedan skulle jag få recept på en norsk snickerskaka av en arbetskamrat, men har inte fått det ännu. Är det någon som har ett bra norskt recept på någon efterrätt, paj eller liknande?
Sedan kommer kanske en reporter att vara med från P4 premiär på klubbträffen i Norrköping, inte riktigt 100% bestämt ännu. P4 premiär har ca 1 miljon lyssnare och det kommer att sändas första lördagen i februari då melodifestivalen sätter igång. Det ska bli kul o spännande!
Annars blir helgen lugn, vi skulle ha åkt till Sara med familj, men de blev magsjuka. Synd om er! Krya på er! Vi får ta det någon annan gång när ni har frisknat till!
Det blir väl lite adventspyssel och ta fram julsakerna så smått, se vad vi har i förrådet. Man glömmer det nästan från år till år.
Ha en mysig helg!
Kram

1 kommentar:

  1. Hej!
    Vilken kul idé med en kväll med Norge-tema. Trist bara med maten, de är ju inte direkt kända för sin känsla för god mat....Skämt åsido, det blir säkert bra. Jag har dock inga förslag.
    Självklart kommer jag att lyssna på dig på Radio - det ska bli spännande.
    Advent - det är väl nästa helg? Jag är som bäst under press och fixar det under senare del av nästa vecka. Denna helg är det fullt upp med annat.
    Trevlig helg,
    Katarina

    SvaraRadera