torsdag 28 januari 2010

Träningen gick som smort

Det går bättre och bättre med träningen! Idag ställde jag mig på löpbandet och gick, det längsta jag har gått där är 10 min men nu gick jag i rask fart i 30 minuter! Jag utmanade mig själv och det känns så himla skönt att kunna göra det, man klarar mer än man tror! Jag svettades rejält, och det enda som var tråkigt med det var att min nya frisyr förstördes, så en del av luggen stod rätt upp! Jag SMS:ade Peter att han kunde ta med hårvaxet eftersom vi skulle äta lunch ihop och när vi träffas räcker han fram en rund burk som det står Hair Repair på:-)))))))))))))))))))))))))
Tydliga instruktioner måste det vara till män! Hihi!

Maten var god: jag åt veckans GI som var en kryddig korvgryta med bulgur och Peter åt dagens GI som var köttfärslimpa. Till det fick man en kiwi-shot och så sur den var, inte alls god faktiskt! Men man kan inte få allt.

Idag var det jobbigt för mina hälar: skorna är inte alls bra, för jag fick skavsår och jag satte på plåster efteråt. Men sedan när jag satte på mig kängorna vid lunchen skavde de så pass att det blödde igenom strumporna, så jag gick barfota i mina inneskor på eftermiddagen. Och de skorna använder jag aldrig mer!!

Ha en bra kväll! Imorgon är det äntligen fredag. Då ska jag köra spinning igen!

Kramar

2 kommentarer:

  1. härligt att träningen gick bra! Du är så duktig! kram!

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är och visst är det kul att utmana sig själv!?

    Kram

    SvaraRadera