tisdag 22 september 2009

Tack för att du valde Agria!

Så stod det i brevet från Agria djurförsäkring. Vet ni vad det stod mera? Vi beklagar att du mist din kanin. KANIN??? Jessie var ingen kanin! Det är absolut inget fel på kaniner, men kan de inte ens skriva rätt sorts djur. Det har de ju faktiskt i sina papper att Jessie var en blandraskatt. Jag tror jag vet var de fick det ifrån, på kvittot från Djursjukhuset stod det kremering katt/kanin, för de väger väl ungefär lika mycket.
Ja, jag är lite känslig just nu, jag vet.....men ändå! Min fina Jessie var en katt, en stolt katt, så det så! :-)

Annars har jag varit trött idag p g a mensvärk och imorgon börjar ett 2-dagarsmöte, då är man alltid så trött och sliten efter dessa intensiva dagar. Får se om jag orkar hänga med ut och äta.
På tal om mat längtar jag bara efter mat jag inte äter nu, jag längtar efter bröd, potatis och bullar för att bara nämna några saker.....men det är väl bara nyttigt att rensa ur kroppen då och då, får se det så och nu är det bara 1 vecka kvar. När jag sedan åker till Rom i slutet på oktober kan jag äta vad jag vill under några dagars tid. Njuta av den italienska huvudstaden ska jag göra!

Ha en bra kväll!

7 kommentarer:

  1. Helt otroligt gjort av Agria. Håller med dig om att det är känsliga saker , hade med blivit besviken tror jag. Skönt att ni har en resa att se fram emot och passa på att få njuta av.....kram

    SvaraRadera
  2. Lite, men bara lite tragikomiskt!
    Förstår att du blev ledsen!

    Åh, så avundsjuk jag är på Er Rom resa!! Ett drömresemål för mej! Får jag plats i resväskan??

    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Skämmes ta mé f-n Agria säger jag! De vet väl vad de har försäkrat eller? Ett bolag som är specialiserat på att försäkra djur borde väl ha bättre koll?

    En resa till Rom måste vara något alldeles speciellt att se fram emot. Tänk vad mycket kultur i alla former, arkitetur och all underbar mat. Jag är inte ett dugg avis...

    Kram Katarina

    SvaraRadera
  4. Håller med maribella: lite, lite tragikomiskt .-) Ni vet ju vem hon var och det är ju det viktigaste, eller hur?
    Tänk om de skrivit att de beklagade att du mist din vandrande pinne eller kamel! Det hade varit tokigt. Kaniner är ju i alla fall jättesöta de också!
    Ta inte illa vid dig, de menar ju inte att såra dig!!
    KRAM
    Haje

    SvaraRadera
  5. Jo, det var verkligen tragikomiskt! Tur att Jessie inte hörde det:-))Men så oerhört klantigt gjort tycker jag! Men jag ska i alla fall ringa dit bara för att höra så att vi inte skulle ha fått ut mer, hoppas verkligen inte att de har räknat på en kanin istället för en katt. Antar att man får ut mer på en katt än på smådjur. Pengarna spelar egentligen ingen roll, men alla bäckar små....och rätt ska vara rätt.

    SvaraRadera
  6. Jag hade iaf regaerat som du. Hade kanske tom slängt iväg ett mail om att de bör kolla upp vad det är för djur som varit försäkrat hos dem innan de skickar ut "jag beklagar"-brev.

    SvaraRadera
  7. Jag ringde och det enda de sade var "Ojdå, då har de använt fel mall. De använde kaninmallen, men det är rätt uträknat, på katt" Vad säger man?? Sedan kom ett brev till igår från Agria, där de drog premien igen, vi hade ju sagt upp försäkringen samma dag hon gick bort, men då sade de att när man har skadereglerat får man betala en korttidspremie, men nu var det sista gången de drog...Försäkringsbolag ska man akta sig för om man kan!

    SvaraRadera