torsdag 12 februari 2009

Hemsk bild från i somras


Det här är en bild från i somras då vi var i Kroatien. Det var jättehärligt, men jag är inte så förtjust i den här bilden. Det är en bra påminnelse hur jag inte vill se ut. Kolla armarna bara! Och ansiktet!
Vilken skillnad det är sedan i somras måste jag säga!

3 kommentarer:

  1. Catrin!
    Ibland blir jag matt...
    Den som haft de smala armarna !!!!
    Men allt är relativt. Väger man 5 kg mer än vad man vill kanske det är lika jobbigt som att väga 20 kg mer. Om man själv inte tycker man ser trevlig ut spelar det ingen roll om resten av världen tycker det.
    Du är mycket duktig som stöttar Peter i hans jobb så att han slipper lida av följdsjukdomarna av sin diabetes om några år. Eftersom ni måste leva så här resten av livet är det så fint av dig att lägga om din livsstil också!
    Kram

    Ps Han kontrollerar väl sockret själv emellanåt? Ds

    SvaraRadera
  2. Tack för dina ord, de värmer!
    Ja, det är faktiskt så att det är jobbigt att väga några kg för mycket, men givetvis inte lika jobbigt om man väger mycket mer,men trivs man inte med sig själv måste man göra ngt och det gjrode jag och det känns så skönt:-) Men jag har inte nått målet än.
    Och viktigast är att Peter har nått dit han är idag och han kollar sockret ibland (det sa jag i början att han måste göra). Han är så duktig och jag är sååå stolt!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Oj oj! Vilken enorm skillnad! Knappt man tror att det är du! Det har verkligen hänt massor med dig!!! BRA JOBBAT!

    Har ni ingen bild på både dig och Peter från typ då när ni var i Kroatien? Förstår att det kanske inte finns eftersom Peter inte direkt tyckte om att vara med på bild förut...
    Vore hur som helst kul att se paret som man inte tror är samma människor som i somras!!!

    Trevlig helg!

    SvaraRadera